Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g157g94kcal2.4g20.4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 261g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit26g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ahven 97g82kcal16.5g0g1.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g65g78kcal2.2g2.4g6.5g0g
Kalaliemikuutio 2.9g8.8kcal0.3g1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g549kcal43.6g51.8g17.6g4.6g
Valittu annoskoko625g274kcal21.8g25.9g8.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g137kcal10.9g13g4.4g1.2g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622