Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 39g135kcal2.4g29.7g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Keräkaali, 100g308g74kcal3.7g10.5g0.6g6.5g
Jauheliha, sika-nauta 123g273kcal21.6g0g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.6g42kcal0g0g4.6g0g
Hunaja 6.2g20kcal0g5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1116kcal56.4g92.4g54.6g15.4g
Valittu annoskoko625g558kcal28.2g46.2g27.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g279kcal14.1g23.1g13.7g3.9g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753