Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g62g449kcal0.6g0.6g49.2g0g
Sokeri 52g212kcal0g52.2g0g0g
Muna, annos 60g55g49kcal4.2g0.5g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 246g88kcal0.4g17.5g0.2g4.9g
Voi, 1 tl, 5 g19g135kcal0.2g0.2g14.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 37g110kcal6.8g0.9g8.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g92g369kcal0g92.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3252kcal36.6g417g154.4g14g
Valittu annoskoko625g1626kcal18.3g208.5g77.2g7g
Annoskoko puolitettuna313g813kcal9.2g104.3g38.6g3.5g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107