Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl259g882kcal5.2g7.8g90.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.9g28kcal0g6.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Sokeri 147g597kcal0g146.8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g86g216kcal12.1g2.9g17.3g0g
Välipalakeksi, digestive 78g333kcal5g45.9g14.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4245kcal56.4g420.6g254.4g5.2g
Valittu annoskoko625g2123kcal28.2g210.3g127.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g1061kcal14.1g105.2g63.6g1.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912