Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g462kcal0.6g0.6g50.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g95g323kcal1.9g2.8g34.2g0g
Kookoshiutale 22g147kcal1.8g1.4g14.3g3.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 355g137kcal0.6g28.9g0.3g5.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g63g386kcal12g3.2g34.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 25g171kcal6.8g1.7g14.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3260kcal47.4g79.2g298g24g
Valittu annoskoko625g1630kcal23.7g39.6g149g12g
Annoskoko puolitettuna313g815kcal11.9g19.8g74.5g6g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976