Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g171g128kcal29.1g0g1.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g214g146kcal3.4g31.9g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g107g64kcal1.1g4.8g4.3g0.6g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g128g39kcal2.6g3.9g0.5g3.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.3g9kcal0.7g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g772kcal73.8g82.6g13.6g7.6g
Valittu annoskoko625g386kcal36.9g41.3g6.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g193kcal18.5g20.7g3.4g1.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556