Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali318g67kcal3.8g10.8g0.6g6.7g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 35g7kcal0.2g1.1g0g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka24g19kcal0.8g4.5g0.2g0.2g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 94g209kcal16.5g0g16g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g12g33kcal3.5g0.1g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g35g42kcal1.2g1.7g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g803kcal54g44.6g45g18.4g
Valittu annoskoko625g402kcal27g22.3g22.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal13.5g11.2g11.3g4.6g
Arvot/100g100g64kcal4.3g3.6g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493