Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g248g69kcal1.5g14.7g0.5g6.2g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi248g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)50g27kcal9.4g2g2g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g148kcal8.9g0.6g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g534kcal41.2g37.8g32.4g13.8g
Valittu annoskoko625g267kcal20.6g18.9g16.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g134kcal10.3g9.5g8.1g3.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536