Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis592g664kcal130.3g0g17.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 24g17kcal0.3g2.7g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.6g12kcal0.4g2.7g0.1g0g
Paprikajauhe 1.2g3.8kcal0.2g0.2g0.2g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1416kcal263.4g14.4g37.4g5g
Valittu annoskoko625g708kcal131.7g7.2g18.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g354kcal65.9g3.6g9.4g1.3g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485