Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali290g61kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)139g333kcal24.3g0g27.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit87g113kcal2.6g1.7g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1076kcal62.2g36.2g79.8g17.6g
Valittu annoskoko625g538kcal31.1g18.1g39.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna313g269kcal15.6g9.1g20g4.4g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996