Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 109g357kcal11.1g72.5g1.2g3.7g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g119g125kcal22.6g0.6g3.6g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.9g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g124g99kcal1.9g8.3g6.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl198g60kcal9.1g3.8g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1586kcal103.4g173g49.8g14g
Valittu annoskoko625g793kcal51.7g86.5g24.9g7g
Annoskoko puolitettuna312g397kcal25.9g43.3g12.5g3.5g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180