Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g135g230kcal25.7g0g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu85g106kcal9.3g0.3g7.6g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g135g34kcal4.5g3.9g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)135g473kcal17.3g94.2g2.6g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1708kcal114g200.6g47.6g10.4g
Valittu annoskoko625g854kcal57g100.3g23.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g427kcal28.5g50.2g11.9g2.6g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908