Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g154g242kcal33.7g0g11.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g91g154kcal7g4.7g11.8g2.5g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g91g117kcal3.8g4.6g9.1g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g68g51kcal12.2g0.3g0.7g0g
Sitruuna kuorittu 14g5.6kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 4.5g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g204g487kcal14.9g95.8g3.3g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2115kcal143.8g211.4g73.8g37.8g
Valittu annoskoko625g1058kcal71.9g105.7g36.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna313g529kcal36g52.9g18.5g9.5g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988