Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit80g104kcal2.4g1.6g10.4g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g224g763kcal31.4g0g69.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)321g266kcal52.6g5.4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2266kcal172.8g14g166.4g0g
Valittu annoskoko625g1133kcal86.4g7g83.2g0g
Annoskoko puolitettuna313g567kcal43.2g3.5g41.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231