Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g261g78kcal12g5.2g0.8g4.2g
Herne 63g43kcal3.2g5.9g0.3g1.9g
Lime, kuorittu, annos 50g26g9kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g157g188kcal34.4g1.4g5.5g0.8g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g896kcal99.6g26.2g43g15.2g
Valittu annoskoko625g448kcal49.8g13.1g21.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g224kcal24.9g6.6g10.8g3.8g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041