Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g223g759kcal4.5g6.7g78.1g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 223g86kcal7.4g6.3g3.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g89g13kcal1.7g0.4g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g74g208kcal14.1g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2348kcal55.8g27g220.6g0g
Valittu annoskoko625g1174kcal27.9g13.5g110.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g587kcal14g6.8g55.2g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.2g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918