Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis213g239kcal46.9g0g6.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g5.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.3g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz19g19kcal0.2g4.5g0g0.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka8g26kcal0.8g0.6g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 347g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Valkopippuri 1.1g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g800kcal100.4g36.8g29g2.6g
Valittu annoskoko625g400kcal50.2g18.4g14.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g200kcal25.1g9.2g7.3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859