Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 175g51kcal1g9.3g0.3g3.3g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix63g57kcal0.6g13.2g0.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g16g3.1kcal0g1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g12g48kcal0g11.9g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Paprikajauhe 4.2g14kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Paistijauheliha 10%140g238kcal28g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g828kcal60.8g73g30.4g11g
Valittu annoskoko625g414kcal30.4g36.5g15.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal15.2g18.3g7.6g2.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160