Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee215g221kcal49.6g0g3.2g0g
Seesamiöljy, Amoy5.7g52kcal0g0g5.7g0g
Maissitärkkelys 1.5g5.5kcal0g1.3g0g0g
Soijakastike 3.4g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 115g40kcal5.3g2.2g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Sokeriherneen palko48g14kcal1.6g1.7g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 48g9kcal0g1.4g0.3g0g
Pinaatti 96g13kcal1.6g0.4g0.3g1.2g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g5.7g17kcal0g4.1g0g0g
Soijakastike 3.4g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 1.5g5.5kcal0g1.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g849kcal118.6g36.8g24g12.2g
Valittu annoskoko625g425kcal59.3g18.4g12g6.1g
Annoskoko puolitettuna312g212kcal29.7g9.2g6g3.1g
Arvot/100g100g68kcal9.5g2.9g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421