Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 332g252kcal6.2g51.2g0.7g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g119g277kcal13.4g0.6g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1161kcal42.4g124.6g54.4g15g
Valittu annoskoko625g581kcal21.2g62.3g27.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g290kcal10.6g31.2g13.6g3.8g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682