Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g263g748kcal36.8g1.3g65.7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g33kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%131g210kcal3.5g3.5g19.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g24g90kcal0.2g21.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2255kcal87.6g72g176.8g6.4g
Valittu annoskoko625g1128kcal43.8g36g88.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g564kcal21.9g18g44.2g1.6g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982