Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 254g112kcal1.3g16.3g1.5g8.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g44g174kcal0g43.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 109g137kcal12g0.3g9.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 182g156kcal5.6g8g10.9g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g36g116kcal4g23.3g0.7g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1392kcal45.8g182.2g45.8g25.6g
Valittu annoskoko625g696kcal22.9g91.1g22.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna313g348kcal11.5g45.6g11.5g6.4g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807