PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä91g139kcal28.5g0g2.6g0g
Kananmuna, keitetty 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Kurkku 41g4.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 73g9kcal0.8g0.7g0.1g0.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g74g15kcal0.4g2.4g0.2g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä74g53kcal0.5g11.6g0.3g0.8g
Mozzarella, Euroshopper56g139kcal10.2g0.8g10.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g89g30kcal0.2g6.3g0.3g1.6g
Katkarapu 27g18kcal3.8g0g0.3g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g7.4g24kcal0g0.6g1.6g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g11g42kcal0.6g0.5g4.2g0g
Paprika, punainen30g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1165kcal103.2g50g57.8g8.4g
Valittu annoskoko625g583kcal51.6g25g28.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g291kcal25.8g12.5g14.5g2.1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989