Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK107g182kcal10.7g10.7g10.7g0.1g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g214g75kcal3.4g14.8g0.2g3g
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 30g15kcal0.4g2.8g0.1g0.5g
Sinappi 6.8g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 64g13kcal0.4g1.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g737kcal33g74.6g33.2g12.2g
Valittu annoskoko625g369kcal16.5g37.3g16.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g184kcal8.3g18.7g8.3g3.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174