Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g8.3kcal1.5g0.1g0g0.8g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.7g0.8g6.7g
Ruislese 15g42kcal2.3g3.9g0.7g5.9g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g45g165kcal6.2g24.5g3.6g4.9g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)134g467kcal16g92.1g2.5g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 178g611kcal18.1g124.6g2.1g6.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2681kcal93g499.4g19.4g62.4g
Valittu annoskoko625g1341kcal46.5g249.7g9.7g31.2g
Annoskoko puolitettuna313g670kcal23.3g124.9g4.9g15.6g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948