Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g165g182kcal38g0g3g0g
Valkopippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3.6g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g165g50kcal1.7g9.9g0.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g149g49kcal4.2g8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g74g12kcal1.5g1g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g97kcal7.2g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g948kcal106.6g38.2g39.8g0g
Valittu annoskoko625g474kcal53.3g19.1g19.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g237kcal26.7g9.6g10g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953