Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)221g278kcal24.3g0.7g19.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 50g21kcal1.7g2.4g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen110g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 166g91kcal2.7g21.8g0.3g1.4g
Oliiviöljy 11g98kcal0g0g11g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka17g14kcal0.6g3.1g0.2g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g33g88kcal9.3g0g5.6g0g
Pesto (Pirkka)8.8g51kcal0.4g0.3g5.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1345kcal80.8g67.8g86.6g7.4g
Valittu annoskoko625g673kcal40.4g33.9g43.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna312g336kcal20.2g17g21.7g1.9g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092