Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g102g20kcal1.8g2.2g0.3g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g102g31kcal4.7g2g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.3g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g4.5g17kcal0g3.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g68g44kcal8.8g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g241kcal31.4g20g2.6g0.2g
Valittu annoskoko625g121kcal15.7g10g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna313g60kcal7.9g5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139