Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 196g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 10g22kcal1.3g1.5g0.4g3.7g
Hiiva 25g18kcal3.2g0.3g0.1g1.7g
Rypsiöljy 29g260kcal0g0g29.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g328kcal9.7g66.9g1.1g3.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)191g612kcal26.4g110.9g6.1g23.9g
Auringonkukansiemen 78g466kcal18g9.9g38.8g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3413kcal117.2g379g151.8g74.6g
Valittu annoskoko625g1706kcal58.6g189.5g75.9g37.3g
Annoskoko puolitettuna313g853kcal29.3g94.8g38g18.7g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.1g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418