Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 51g373kcal0.6g0.2g41.8g0g
Kananmuna kuoreton 57g81kcal7.1g0.2g5.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 103g340kcal2.1g3.1g36g0g
Manteli 51g317kcal12.4g3.4g27.8g3.7g
Leivinjauhe 5.1g9kcal0.3g1.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g103g262kcal6.1g3.3g24.6g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g13g29kcal0.1g7.3g0g0g
Puolukka 154g60kcal0.7g10.5g0.8g4g
Tyrnimarja 77g70kcal0.6g4.8g3.9g4.6g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3084kcal60g69.8g281.4g24.6g
Valittu annoskoko625g1542kcal30g34.9g140.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna313g771kcal15g17.5g70.4g6.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409