Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g110g142kcal4.6g5.6g11g0g
Auringonkukansiemen 93g552kcal21.4g11.7g46g5.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 56g376kcal15g3.9g32.4g6.9g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale47g28kcal4.7g2.3g0.1g34g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g56g270kcal13.7g18.6g16.1g15.9g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.9g
Kananmuna kuoreton 102g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g19g70kcal3.3g8.2g4.1g2g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki123g69kcal10.4g6.1g0.2g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3339kcal173g120.4g241g144.6g
Valittu annoskoko625g1670kcal86.5g60.2g120.5g72.3g
Annoskoko puolitettuna313g835kcal43.3g30.1g60.3g36.2g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415