Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha205g370kcal36.9g0g24.6g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto42g118kcal8g0g9.3g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka26g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)257g77kcal2.6g10.3g1g0.5g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g28g102kcal7.9g0.6g7.6g0g
Ketsuppi, Pirkka15g17kcal0.2g3.8g0g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g10g22kcal0.6g2.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1539kcal114.2g41.4g97.8g3.6g
Valittu annoskoko625g770kcal57.1g20.7g48.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g385kcal28.6g10.4g24.5g0.9g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716