Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g14g64kcal2.8g0.1g5.9g3.7g
Hamppu, siemen11g57kcal2.6g3.8g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g537kcal15.9g109.5g1.9g5.5g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g103g331kcal14.5g60g3.3g13.4g
Siirappi 22g67kcal0g16.6g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 279g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2606kcal71.6g380g85g45.2g
Valittu annoskoko625g1303kcal35.8g190g42.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna313g652kcal17.9g95g21.3g11.3g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690