Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha198g329kcal37.7g0g19.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 149g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g198g79kcal3g8.9g4g5g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g919kcal85g32.8g49.2g14.6g
Valittu annoskoko625g460kcal42.5g16.4g24.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g230kcal21.3g8.2g12.3g3.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262