Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi74g266kcal37g26.6g0.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g74g277kcal0g71.7g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl148g518kcal20.7g94.7g4.6g8.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g2.9g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.4g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl48g308kcal6.7g1.6g30.3g0g
Rusina 44g130kcal1.2g26.7g0.2g4.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl74g666kcal0g0g74g0g
Kesäkurpitsa148g25kcal0.6g3.7g0.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4431kcal133.4g461.4g221.6g26.8g
Valittu annoskoko625g2216kcal66.7g230.7g110.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna313g1108kcal33.4g115.4g55.4g6.7g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405