Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.8g0.1g0.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g50g14kcal0.6g2.4g0.2g1.5g
Kalaliemikuutio 5.6g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g69g194kcal13.2g0g7.6g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g83g67kcal14.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g684kcal59.6g30.2g18.8g4.6g
Valittu annoskoko625g342kcal29.8g15.1g9.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal14.9g7.6g4.7g1.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115