Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen74g24kcal2.4g3.6g0g0g
Hiiva, 50g18g11kcal2.4g0.2g0.1g0g
Sokeri18g72kcal0g17.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.4g23kcal0.8g4.4g0.5g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 119g410kcal12.2g83.6g1.4g4.2g
Margariini 80% keskiarvo22g157kcal0.1g0g17.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki184g103kcal15.6g9.2g0.4g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)37g81kcal4.8g0.2g6.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.7g15kcal0g3.6g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 74g20kcal0.3g1.1g0.5g1.3g
Rusina22g61kcal0.6g13.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2331kcal78.4g367.2g54.8g19.4g
Valittu annoskoko625g1165kcal39.2g183.6g27.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna313g583kcal19.6g91.8g13.7g4.9g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434