Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 137g46kcal0.9g7.5g0.1g1.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g87g524kcal21g5.8g47.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g137g82kcal13.6g5.9g0.4g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g2.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.8kcal0.1g1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.2g0.8kcal0.1g0g0g7g
Kananmuna kuoreton 251g358kcal31.4g0.8g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2031kcal134.2g42g146.8g17.8g
Valittu annoskoko625g1016kcal67.1g21g73.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna313g508kcal33.6g10.5g36.7g4.5g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500