Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 382g162kcal37.4g1.5g0.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta93g264kcal14.4g0.2g23.2g0g
Voi 51g369kcal0.6g0.2g41.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g39g236kcal9.4g2.6g21.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 61g200kcal1.2g1.8g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2462kcal126g12.6g215g0g
Valittu annoskoko625g1231kcal63g6.3g107.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g616kcal31.5g3.2g53.8g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761