Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g192g202kcal27.9g8.7g3.8g10.6g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g321g80kcal4.2g13.5g0.6g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 10g68kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g792kcal69.2g58.6g24.8g24.8g
Valittu annoskoko625g396kcal34.6g29.3g12.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna313g198kcal17.3g14.7g6.2g6.2g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740