Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 124g283kcal23.6g0g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 248g189kcal4.7g38.5g0.5g2.5g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g44g117kcal5.7g0g10.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 124g79kcal3.7g6g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1421kcal81.4g95.6g76.4g7.4g
Valittu annoskoko625g710kcal40.7g47.8g38.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g355kcal20.4g23.9g19.1g1.9g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743