Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g211g51kcal2.5g7.2g0.4g4.4g
Jauheliha, sika-nauta 169g375kcal29.6g0g28.8g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g21g74kcal1.3g16.1g0.4g0.4g
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen10g18kcal3.3g0.1g0.4g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.3g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1046kcal74g47.4g60.4g10.8g
Valittu annoskoko625g523kcal37g23.7g30.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna312g262kcal18.5g11.9g15.1g2.7g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135