Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit236g488kcal35.4g5g35.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)153g61kcal2.6g12.6g0.2g2.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g118g413kcal15.3g84.9g1.4g2.7g
Juustodippi, Pirkka 300g118g153kcal3.7g2g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2231kcal114g209g103.8g9.6g
Valittu annoskoko625g1116kcal57g104.5g51.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g558kcal28.5g52.3g26g2.4g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217