Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g133g207kcal18.7g3.3g13.3g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 95g73kcal1.8g14.8g0.2g1g
Porkkana, tuore69g19kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Selleri, annos 50g10g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 19g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Palsternakka 2.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g626kcal43g47.2g28.2g7.4g
Valittu annoskoko625g313kcal21.5g23.6g14.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g157kcal10.8g11.8g7.1g1.9g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915