Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka13g97kcal0.1g0.1g10.7g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g215g322kcal40.8g0g18.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.1g6.9kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Suippopaprika, makea, Pirkka16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 269g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g61kcal2.1g12.4g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1043kcal89.4g41.4g61.6g4g
Valittu annoskoko625g522kcal44.7g20.7g30.8g2g
Annoskoko puolitettuna313g261kcal22.4g10.4g15.4g1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026