Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.5kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Kermaviilikastike 143g215kcal3.5g14.2g15.8g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Kaali, valkokaali357g75kcal4.3g12.1g0.7g7.5g
Kananmuna, keitetty 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g842kcal38.6g55.4g50.4g17.2g
Valittu annoskoko625g421kcal19.3g27.7g25.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna313g210kcal9.7g13.9g12.6g4.3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233