Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 370g67kcal2.1g9.3g1.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]99g333kcal11.8g0g36.5g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio41g115kcal7.8g0g9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)82g132kcal2.2g2.2g12.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.2g60kcal0.1g0.1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1427kcal48.6g25.6g131.8g6g
Valittu annoskoko625g713kcal24.3g12.8g65.9g3g
Annoskoko puolitettuna313g357kcal12.2g6.4g33g1.5g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272