Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Punajuuri 377g145kcal3.8g26g0.8g9.4g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g136g407kcal28.5g1.4g28.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 33g4.2kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g32g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Pinjansiemenet, Parrots38g233kcal10.9g4.9g20.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1691kcal87.8g78.6g106.4g23g
Valittu annoskoko625g845kcal43.9g39.3g53.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna313g423kcal22g19.7g26.6g5.8g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252