Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 125g249kcal3.3g1g24.3g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Katkarapu, rainbow188g188kcal43.3g0g1.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio105g146kcal2.9g6.8g12.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g31g56kcal0.5g3.4g4.7g0g
Tilli, tuore 52g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1377kcal107g35.2g87.6g23.2g
Valittu annoskoko625g688kcal53.5g17.6g43.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna313g344kcal26.8g8.8g21.9g5.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430