Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g528kcal0g0g59.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1189kcal35.3g242.6g4.2g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3435kcal70.6g485.2g127.8g24.2g
Valittu annoskoko625g1718kcal35.3g242.6g63.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna313g859kcal17.7g121.3g32g6.1g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198